Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Kerio starts to block all traffic??
  •  
rgcit

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi,

I am experiencing a problem with one of our many Kerio Winroute installations.

It appears that after a couple (2-3) hours of normal operation, Kerio starts to block all incoming and all outgoing traffic dead.

I can still ping both my network cards internal addresses, the loopback addresses and the servers hostname, but nothing else.

If I disable the Kerio service, still no improvment. I have to restart the server in order for normal service to be resumed.

Has anybody else come across this problem before, or can anyone offer some advice?

(BTW Server O/S is Windows 2000 Server SP4)

Thanks,

rgcit
Previous Topic: Hamachi
Next Topic: lan pc can not go online
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Nov 21 05:34:58 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00337 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.