Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » not starting automatically after boot sequenze
  •  
cane

Messages: 16
Karma: 0
Send a private message to this user
hi,

how comes that Kerio isn't starting automatically after Win2003SRV has booted up completely?

If I logon and start it manually Kerio runs. The flag "boot up with system" is active.

thanks for any suggestion!
  •  
an2ny79

Messages: 109
Karma: 2
Send a private message to this user
try disabling "automatic boot up system"
then log off.. then try enabling it again...
Previous Topic: how to allow msn hotmail in KWF
Next Topic: Kerio VPN Client in Windows Vista not running
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Nov 23 19:50:44 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00359 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.