Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Treo 680 and SSL
  •  
tkramis@seabix.com

Messages: 9
Karma: 0
Send a private message to this user
I'm using a Treo 680 and according to Kerios List it's supported for use with OTA and KMS. When connecting through SSL I always get the message "Couldn't identify the device". Our Mailserver is using an SSL Certificate from Thawte.

How to solve this? Do I need to download our certificate to the device? How would I do that?

Thanks for a quick answer.
  •  
tkramis@seabix.com

Messages: 9
Karma: 0
Send a private message to this user
Ok solved this. Always make sure your date and time are correct on your treo. in my case these settings were lost somehow.
Previous Topic: Add users to groups that are not in the same domain
Next Topic: Double Contacts with Kerio Outlook Connector
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Nov 22 03:00:46 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00462 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.