Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Forwarding fails - please help
  •  
respiridus

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi,

I've set up a forwarding rule to an external (public ISP) server. Kerio tries to deliver the message, but fails with:

[11/Mar/2007 17:55:24] Sent: Queue-ID: 45f4265f-00000002, Recipient: <xxxxxxxx<.a.t.>cytanet.com.cy>, Result: failed, Status: 5.1.8 517 Syntax error.

Other forwards work OK.

I suspect this is a problem with the ISP's mail server, but I just can't be sure at the moment. Any ideas will be appreciated. :-)

I'm rather new to Kerio, so please forgive if this is not the right place to post, or if it's already been discussed.
Previous Topic: How to configure receiving mail ???
Next Topic: How to open shared calendar from IE
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sat Nov 25 03:11:17 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00373 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.