Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » CVS not working
  •  
drommel

Messages: 8
Karma: 0
Send a private message to this user
I have ageneral rule all ports from inside firewall are passed to the internet, resturned by NAT


'm using CVS telnet anoncvs.forge.jboss.com 2401
i always receive connection failed !!!!!


in the connection i see a connection for a while (goes out to 64.74.196.143 from port 1860 destination 2401 TCP....
Tx(kb) 0,1
but nothing comes back... connection lost
Previous Topic: Problems VPN clients
Next Topic: 2 internet connections
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Nov 24 14:21:47 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00319 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.