Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Can't migrate to Vista
  •  
barbary

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
I have only one XP box left running this is the mail server. It's running 6.4.0.

Now that 6.4 is here I want to move it to vista but can't.

I install KMS 6.4.0 on the vista machine and it runs fine but as soon as I move the users.cfg, mailserver.cfg and store folder it won't start.

The icon goes from grey with a cross to just grey and then back to grey with a cross. I can find no error message that has been output.

Can anyone help?
Previous Topic: Getting free/busy to work offsite through Outlook
Next Topic: Webmail Pop-Up
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Nov 24 14:20:44 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00371 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.