Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Problem with 6.40 and firewall?
  •  
hasse56

Messages: 5
Karma: 0
Send a private message to this user
After upgrading from 6.30 to 6.40, I have problem with Webmail.
Logging on works fine, but at the point when loading the folders, it just says "Wait" and nothing happens.
Disabling the firewall (Norton IS 2005) helps.

But what is new in the communication with 6.40 from 6.30 that makes this happend ?

May 29:
Yesterday I found out that it is the Pop-up and Ad-blocking feature in NIS that does this! If both are disabled it works.

Only tested with IE7 so far.

But the question still stands, what´s the difference between 6.30 and 6.40 ?

Anyone who knows ?

New update:
Webmail mini works OK

[Updated on: Wed, 30 May 2007 21:30]

Previous Topic: Subscription to Maillist - How to improve procedure?
Next Topic: Strange Mail problem
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Nov 23 12:33:39 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00322 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.