Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Several strange issues... need some help!
  •  
GL_S

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
Several weeks ago I moved Kerio from one server to another, both running 6.3 on Mac OS X Server 10.4.9. Ever since, if I restart the server Kerio appears to start but doesn't--the monitor app shows it as running, but the admin console says it's not, and webmail does not work (nor obviously does sending and receiving e-mail).

Hitting the Stop button in the monitor app results in a "could not stop Kerio MailServer" message. Usually the only solution is to wait a few minutes and it comes online.

This wasn't that big a deal (how often do you restart a mail server, after all) until last night when it went down on its own, without having been restarted.

I don't know whether it's related or not, but the mail and security logs have disappeared. I click on them in the admin console and it's just blank.

I updated to 6.4 on the chance that it would fix these issues, but it has not.

Help!
Previous Topic: kerio doesn't start after moving store folder (6.4 on os x.4)
Next Topic: After 6.4.0. KMS Upgrade Issue!
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Nov 23 10:35:25 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00357 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.