Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » IMAP timeouts on Windows Mail (new Outlook Express on Vista)
  •  
Dr.Bob

Messages: 57
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi,

KMS with Outlook Express was always a very stable solution to me. But recently 2 computers were replaced with Vista and so switching to the new replacement of Outlook Express: Windows Mail.

Those 2 computers now often have IMAP connection problems with KMS, getting a msg like "The server did not respond for 1 minute; WAIT or STOP?"

I never experienced this with OE before.
Anyone a solution? Anyone a clue what the cause of the problem is? Does Windows Mail suck at IMAP, or does KMS suck at Vista Windows Mail? Wink

Thnx in advance!
  •  
Dr.Bob

Messages: 57
Karma: 0
Send a private message to this user
No one? Someone at Kerio?

[Updated on: Thu, 21 June 2007 08:59]

  •  
iigs

Messages: 81
Karma: 0
Send a private message to this user
try deleting the mapi store file in the mailbox and restarting the server
Previous Topic: 0x80041204:er_network_timeout.
Next Topic: Domain admin
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Nov 24 03:09:42 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00351 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.