Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Attaching messages not working
  •  
smatthesen

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
Kerio Mailserver 6.4.0 build 3364
Outlook 2003

When attaching emails messages as attachments either via attach button or forwarding multiple messages, the message will stay in the outbox indefinitely. A copy of the message stripped of all attachments will get delivered to the recipient.

If we try to do the same thing via webmail, the attachments are sent, but cannot be opened in outlook.

This is causing a tremendous problem for our company as we often need to attach older email messages as documentation.

Any help anyone could provide would be greatly appreciated.

Thanks,
Scott
Previous Topic: Was having problems with IPhone, then...
Next Topic: Can't open OutLook
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Nov 19 22:34:37 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00396 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.