Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Automatic login Webmail with 6.4.1 problem
  •  
mmonier

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello,
Before the 6.4.1 kerio I used to login my users automatically with this form :

test.html

<form action="http://<SERVER>/default/dologin.php" method="post">
<input name="kerio_username" type="hidden" value="username">
<input name="kerio_password" type="hidden" value="password">
</form>

That works fine if I start directly the page test.html but not if I start from a frame,

home.html

<frameset rows="73,*" framespacing="0" border="0" frameborder="0">
<frame name="bandoo" scrolling="no" noresize target="principal" src="top.html">
<frame name="principal" src="test.html">
</frameset>


Now with the 6.4.1, if I start home.html that doesn't work anymore, I've the following error message : "aph is null or is not an object"

Could you please help me, thanks,

Michel


[Updated on: Wed, 25 July 2007 23:57]

Previous Topic: Unattended &| Automatic installation of KOC&KSP
Next Topic: BAYES_00: -1.665
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Nov 24 12:18:36 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00367 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.