Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » HTTPS sends to Kerio VPN
  •  
unkyjoe

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
I have a unique problem that I have as yet been unable to find an answer to.

I have a Small Business Server running at IP 10.0.0.3

The Kerio firewall is installed on another computer at address 10.0.0.254

When I try to access our internal OWA site by using the url, i.e. https://whatever.com/exchange, Kerio firewall pops up the Kerio VPN sign in screen.

I have disabled the Kerio VPN "which I dont use anyway" and then tried connecting to the web page, and this time it tells me the site is not accessable.

If I install the Kerio firewall on the actual 2003 SBS server I do not encounter the same problem, trouble is I need to run this program off of the server for logistical reasons.

Any help would be appreciated.

Thanks
Previous Topic: Multiple Outgoing VPN Connects from LAN
Next Topic: filter yahoo messenger
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Nov 19 13:34:58 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00383 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.