Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Help - mailserver service won't start (Linux)
  •  
jyoung

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello

I'm a bit of a Kerio mailserver noob - so I'm really hoping someone will be able to help!

Today I attempted to move from an old domain name to a new one following a kerio knowledgebase article. I've copied the user mail directories to the new domain location (/opt/kerio/mailserver/store/mail/newdomain) - part way through copying my directory, I ran out of space. Cleared down some of the archive and finished copying over the user directories. I've edited the sub.fld files in each directory.

When I try to restart the mailserver, the service seems to start OK - but then stops almost immediately ... and I don't know why or where to look to find out!

Any ideas would be gratefully received.
Previous Topic: HELP! missing emails from Public folders
Next Topic: intelligent SPAM filter?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Nov 22 02:55:32 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00332 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.