Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » LAN connection problems after installation
  •  
abavar

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Rolling Eyes I just installed your 30 day trial of WinRoute Firewall 5.1 Build 8 and lost connection with my local network. Prior to installation, both Internet and LAN were working fine. After installing WinRoute, however, I cannot connect to the local network, although Internet works fine.

In Explorer I get the following message everytime I try to access my Workgroup:
Workgroup is not accessible.
The list of servers for this workgroup is not currently available.

I am running WinRoute on a Windows NT Server with SP6a.
  •  
gert

Messages: 16
Karma: 0
Send a private message to this user
AFAIK, in its default state WRF will block all traffic on all network interfaces, so you need to open up for outbound and inbound traffic to/from your LAN.
Previous Topic: "Unable to open cache data file: cache.dat"
Next Topic: Memory leak in 5.1.3?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Nov 23 13:58:20 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00360 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.