Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » problem when creating mail rules
  •  
geothess

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
i have a question about a problemthat has happen to a customer
he uses kerio mail server with koc on every client pc
all the clients use the web interface for creating mail, reading and apply mail rules

the problem is the following
a client has created a rule for let's say geo<_a.t_>company.com that says whenever a mail arives and contains in the sender field the phrase geo<_a.t_>company.com send it to inbox/company
sometimes it does, but sometime it doesn't and instead sends it to inbox

the above is a primer... the problem happens in more than one mail rule

i will really appreciate any help
Previous Topic: Problem with Outlook synchronisation plugin
Next Topic: Outlook RPC https
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Nov 21 22:33:56 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00292 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.