Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » KOC + IMAP
  •  
schlomo

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello togehter,
A few weeks ago, we have kerio installed, and everything is running well.
We use Outlook 2003 with the KOC. In some Outlook- Profiles, we have a second Address via IMAP address involved. What also runs perfectly. Today, I have on the server on which the mail server is running, Outlook installed and will also have the profiles. Everything is running without problems, except for the profiles in which the 2nd Imap account. With each attempt to start Outlook it is hanging (without this additional account it is running well, and if the other account connects via KOC also runs). On a other pc in the network all is working. Somebody an idea what it can be.

Best Regards, schlomo
Previous Topic: Problem with webmail attachments
Next Topic: Mail Store size/server performance comparisons
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Sep 21 12:38:56 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00384 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.