Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » No domain defined for user admin<_a.t_>localhost (Domain & Archive folder issues?)
  •  
bryanlock

Messages: 8
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi,
I am having trouble viewing my archive folders when signing onto webmail as the admin account, I have viewd the error messages, and the only one that seems to be related is "no domain defined for user admin<_a.t_>localhost" & "no domain defined for user authuser<_a.t_>localhost" I have a working admin account, but this domain was not the original domain, as I added this one then removed the original, might this be my error, and what might I need to do to resolve this.
Regards
Bryan
Previous Topic: KMS 6.5 notice
Next Topic: Update of KMS 6.5
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Oct 22 15:24:35 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00410 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.