Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Redirect not working
  •  
axio_support

Messages: 6
Karma: 0
Send a private message to this user
We're using Kerio 6.5.0 P1 with Entourage 2008.

We cannot redirect a message. The 'Redirect' menu item is disabled.

If we reconfigure Entourage to use IMAP, the 'Redirect' menu item is avalaible and it's working.

Any idea?

[Updated on: Thu, 10 April 2008 12:53]

  •  
kthomas

Messages: 41
Karma: 0
Send a private message to this user
I know this is an old thread, but perhaps this may help someone.
From the View menu in Entourage, turn off the Preview Pane.
Now Redirect works!
Previous Topic: Switching Open Directory Masters
Next Topic: White Screen Outlook
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Mon Sep 25 10:01:40 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00392 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.