Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » kerio outlook connector autentication (problems authentication)
  •  
germanpagano

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi everyone first post...
I've W2003 with AD installed my internal domain for AD is "company" and my dns internal prefix is "company.int", so when you logon to the network is displayed like "company". In other words my AD directory domain name in kerio is diferent from my AD domain name.
When i configure the outlook after installing the outlook conector and try using secure authentication it doesnt find the server company ( checked on the kerio logs) but making the conection manually adding using my ad user name y password works fine.
any help here please
  •  
Pavel Dobry (Kerio)

Messages: 5245
Karma: 251
Send a private message to this user
Make sure that the NT Domain name in the Directory Service tab in KMS Administration Console is configured properly.
  •  
germanpagano

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
Thanks Kerio_pdobry for the speed in the answer, it works just fine.
Previous Topic: Koc goes offline without manual intervention
Next Topic: 4.4.1 Cannot connect to remote host
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Nov 19 11:40:18 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00433 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.