Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » LDAP user connection
  •  
gwen29

Messages: 1

Karma: 0
Send a private message to this user
When i go to the users definition in the Kerio Console admin i 've got the message that the ldap server is not responding. But if i go in the same console testing the connectivity thru the interface it's ok. In the task administration process mailserver.exe is increazing dangerously . Is there some body who 've had the same problem ?
Previous Topic: Use mutliple Addressbooks in OS X Addressbook
Next Topic: accept or decline meetings in ical
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Nov 21 16:52:26 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00327 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.