Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Overnet Can't Connect Despite All Settings
  •  
aegeus

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi,

My problem is although I have set up all prefences and opened all related TCP and UDP ports open in Winroute; Overnet can not connect to network.

I can, first disable the monitor, then start overnet, connect and start the transfers and the re-start the monitor but this causes some connection problems on my cable.

Has anyone come accross this problem?

I had this problem on winoute 5.1.10. I have upgradede to 6. beta, I still hae this problem.

Thanks.

Aegeus
Previous Topic: KFW 5.1.10 & Win98 - unexpected shutdown
Next Topic: WinRoute SDK
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Nov 21 03:33:54 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00358 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.