Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Nokia 6300 & email - Newbie question
  •  
sparkplug

Messages: 3
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi -

We're currently running a demo of KMS and have got everything working OK including webmail.

I'm trying to configure a Nokia 6300 to pick up mail but it's just not connecting to the mailserver.

I've checked the phone connects to the internet OK

The configuration is currently:

Incoming server:
IMAP
server name = mailgate.<domainname>

outgoing server:
server name = mailgate.<domainname>
user&pass = "same a incoming"

advanced receiving:
default (secure login = off)

I've tried changing the server name to <ip address> and also to mailgate.<ip address> with no luck

Any ideas where I'm going wrong?

I'm not sure if I'm configuring the phone wrong or if I need to enable something in WinRoute

HELP!

Thanks Smile
Previous Topic: Webmail not working with ie8
Next Topic: Permission Web-Mail
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Oct 22 15:37:39 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00439 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.