Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Server update to 6.5.2 build 6426
  •  
martin.b

Messages: 26
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi.
We are having problems after the update of the kerio sever updated to the last version.

Users are using Outlook 2007 and gets a message about updating their outlook connector and then press the update button. But the connector does not seem to install because the message keep reappering all the time. The only solution I have found so far is to manualy install the KOC on the clients !

This is not something I would like continue to do, we have 65 clients and it takes alot of time doing this everytime there is a new update.

Is there a solution to this problem ?

/Martin
Previous Topic: What RAID level?
Next Topic: Problem with LDAP authentication in OPEN DIRECTORY
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sat Nov 18 07:44:01 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00426 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.