Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Sending e-mail (when sending outgoing mail)
  •  
Thunder

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello all,

I have downloaded the test version and configured everything. So it all works right now.
I have downloaded KOC and installed it, configured it, works too.

But when I am sending an outgoing e-mail I get a error, cannot sending outgoing e-mail, no connection. I have read the sticky threat but it doesn't help me. (With webmail I can succesfully send an email).

How can I fix this problem?
Previous Topic: unable to open your default e-mail folders
Next Topic: can't see users and groups after configuring directory service
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Oct 22 11:50:58 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00333 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.