Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Web mail wont send in full feature mode (Problems sending emails)
  •  
sarahjoy

Messages: 3
Karma: 0
Send a private message to this user
I can't figure out why users cannot send emails when logged into full featured mode of webmail. If you log into simplified mode emails send as usual, is there a setting in administration I am missing?
  •  
Pavel Dobry (Kerio)

Messages: 5245
Karma: 251
Send a private message to this user
Please tell us the KMS version and browser you use.
  •  
sarahjoy

Messages: 3
Karma: 0
Send a private message to this user
I am using KMS version 6.4.2 build 4490
Most user run webmail with Firefox, some use windows explorer 7.
  •  
Pavel Dobry (Kerio)

Messages: 5245
Karma: 251
Send a private message to this user
That might be your problem. KMS 6.4.2 does not support Firefox 3. To use latest FF3 you need to upgrade to KMS 6.5.2.
  •  
sarahjoy

Messages: 3
Karma: 0
Send a private message to this user
thanks for the help, that makes sense. Razz
Previous Topic: modify mail list response emails
Next Topic: Two Mail Sever ?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Oct 22 15:38:16 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00448 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.