Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » one domain multiple sites (Missing option following thw documentation)
  •  
r.pelzer

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi i'm testing the multiple sites part as discribed in the manual
BUT... the first figure on page 299 is showing the option "if the domain in recipient's address is one of this domains's aliases:" This is grayed-out... That means it's not going to work.. how to get that option?

any idee ?
Previous Topic: Big Slowness problems
Next Topic: Kerio connector adding 6 hours when trying to sync on Mac
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Mon Sep 25 13:23:13 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00371 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.