Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » No browsing with antivirus installed
  •  
adispy

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello all,
I installed KWF 6.5 on a xp sp3 machine, but the browsing doesn't seems to work on clients and on host machine. I managed to figure this out and it seems that KWF doesn't work well whit kaspersky; I installed nod32...the same. The only antivirus that kwf is working is avg free...but let's be real... If somewone has a solution to work with kaspersky (because I have bought a kav license).
Thank's
  •  
Ivory

Messages: 2

Karma: 0
Send a private message to this user
Got the same problem with Eset Nod32 3. Use Nod32 2.7 instead it works fine with KWF. And turn off Imon.

[Updated on: Sun, 02 November 2008 21:02]

Previous Topic: FILTER FILE
Next Topic: Kerio stop working after nic reconfiguration
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Oct 20 10:34:39 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00446 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.