Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Kerio stop working after nic reconfiguration
  •  
tompi68

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi,
we have the same problem by 2 of our clients. One is hosting kerio on a Win 2003 Server and the other has a windows XP SP3 host. After a necessary change of the internal LAN adress, kerio stop working. Reconfiguring with the wizard did not work. reinstall also did not work. the funny thing is, applying the old settings to the NIC have also no effect anymore. This happens with version 6.4x and also the newer version 6.5x

regards Thomas
Previous Topic: No browsing with antivirus installed
Next Topic: Passive and Active FTp to Unix box behind KWF
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Sep 20 05:58:55 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00414 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.