Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Unstable server to server VPN (Cannot get stable connection after KWF upgrade.)
  •  
epssupport

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
I have just upgraded to version 6.5.1
Both servers are running Server 2003 standard.

I now cannot get a stable server to server VPN connection. It continually goes up and down whilst connecting inbetween.
I have tried running the Traffic Policy Wizard on both servers and I have recreated both of the VPN server connectors.
The Internet Interfaces and Local/Trused Interface adapters are correct on both server.
When the VPN does connect, an internal ping between servers is sometimes possible although the connection is never up for more than a few seconds.

Has anybody else had experience of this problem?
If so, were you able to get around it?

Hoping somebody can help out on this one.
Thanks in advance for any advice you can give.

Simon.

[Updated on: Sat, 15 November 2008 21:28]

Previous Topic: KWF with OpenVPN
Next Topic: Error on install
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Sep 24 17:48:17 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00389 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.