Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Entourage Keeps loosing connection
  •  
skeates

Messages: 104
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi there.

We are in the process of upgrading our office to Office 2008. Mainly because Entourage 2004 is causing problems and we keep getting missing mail from the server.

We have started to notice though that Entourage 2008 seems to be loosing connection to the kerio server. The server is up and running and web mail is fine. If you quite and restart Entourage it will sometimes come back, but other times wont.

Kerio is up to the most recent version as is Entourage and I have about a 100 heavy users on the mail server.

I suspect it is an Entourage problem and not a Kerio problem.

Any one got any suggestion on how to solve this?
Previous Topic: CalDav to-dos calendar not "sticking" in iCal
Next Topic: iPhone OS 3.0
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Nov 24 08:47:17 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00362 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.