Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Wireless Problem
  •  
ipivi6

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
I have a pc with windows xp professional with 1 network card for PPPoE and 1 wireless card for intranet.

I don't succeed in sharing the access to internet through wireless.

I don't use the proxy but only the NAT.

Even if I make the NAT with all for all I don't succeed in going out with the other pc in wireless.

Has someone already had a similar problem?

Does someone know if with the wireless it needs to shape something of detail?

Thanks and hi to everybody.
Previous Topic: Some problems with 5.1.9 please respond.
Next Topic: edonkey
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Nov 23 04:28:33 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00336 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.