Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Kerio WinRoute 6.6 Problem (Having problems with multiple links)
  •  
space1

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello all!
I have just installed kerio winroute 6.6 and I am having problems with multilinks. I have two ISP-se and i want to load balance this two links. The winroute create a virtual VNP and I make share it through windows sharing wizard.
It creates a bgridge conection with my two WAN cards. I tried to conect in the internet but no result. I tried to ping my WAN gateways and not result still, still ping time out.

Any idea or solution? If you have any working tutorial just tell me.

PS : All my network cards are configured OK.

Any way I am waiting for your response.

Regards!
Previous Topic: McAfee Antivirus Server error
Next Topic: Question about kerio natting firewall
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Sep 20 04:05:11 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00412 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.