Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » https problem
  •  
bahramsport

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
i install kerio winroute firewall 6.5.1 and my user set my kerio server ip address in your gateway and authenticate when use http site .

my problem:

when they use https like as (https://mail.yahoo.com) dont authenticate and use internet with out authenticate please help me authenticate https site by kerio ?
  •  
bahramsport

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
Previous Topic: Non-transparent proxy authentication
Next Topic: Automatic startup not working
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Sep 21 01:51:18 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00345 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.