Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Port Mapping is not working
  •  
jjoaquin

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user

Trying to configure port mapping for my internal servers, I can see from the Connections that it goes through however from the clients side the website is not displaying and I get the error "Not Found". Although my LAN can see the website OK.

Would appreciate your assistance. Thanks
Previous Topic: Windows 7+Kerio Winroute+VPN PPTP
Next Topic: KWF can set users and password for Http proxy server?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sat Nov 18 20:48:43 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00405 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.