Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Blank content
  •  
jstone

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
I have 1 user that gets emails from another internal user and the content is blank. I tried using the WebEmail on the same computer and the content is also blank, she uses Outlook 2003. I tried webmail on another computer and the content is available. Would anyone have any ideas what this could be.

The os is Windows XP Sp2 with outlook 2003.

Thanks
Jody Stone
Previous Topic: Public calendar items over 3 months old missing
Next Topic: sync 2 exchange calendars???
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Mon Nov 20 08:36:11 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00375 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.