Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Empty Public Calendar (Public Calendar appears to have filter applied but doesnt)
  •  
revmark

Messages: 23
Karma: 0
Send a private message to this user
We have 20 licenses. KMS is on XServe 10.4.11. Clients are WinVista, Vista SP!, and SP2's. 2 XPsp3's and 2 Macs. MS Office 2007 SP2.

This is seemingly random. I have currently 3 Vista SP2 machines running KOC 6.7.0-1. All mail functions are fine. The calendar will not display in 30 day view. Initially, One of the machines (the first to show this) was Vista SP1 w/KOC 6.6.2. I did the update on KMS to 6.7.0-P1. No calendar now. was working under 6.6.2 and 6.7.0 no patch.

How can I get back to 6.6.2 with out restoring my server. How can I get back to KOC/KOF 662 on my Vista machines until this is resolved?
Previous Topic: Kerio and RoadSync 4.0
Next Topic: Messages sent from KMS Webmail showing up in Inbox
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Oct 24 07:32:24 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00896 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.