Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Log in Proglem in KW Firewall 6.4.2 (Help with this problem)
  •  
muyass

Messages: 3
Karma: 0
Send a private message to this user
Dear Friends,

Can you please help me with my problem with Kerio WinRoute Firewall 6.4.2 login?
The following error message appears when i try to login:
Unable to connect to Kerio WinRoute Firewall at local host. Authentication failed.

It seems like I forgot my password or login name but it is not so. I was using that password for a year. But now it gives error.

Please help me to reset password? How to do it? Sad

THanks

helping people is holy job and hobby
  •  
Nikxx

Messages: 67

Karma: 0
Send a private message to this user
Hello.

What you gota do is :

1) Go into Winroute Kerio folder and find this file : UsersDB.confg.

2) Open this file with txt editor

3) Go on the last lines where you'll see

<variable name="Name">Admin</variable>

A litle further down , u'll see :

<variable name="Password">SHA: ???????????????? </variable>

4) Change everything on "???" for : NUL:

Save the file and reestart KERIO.

When promped for a password, leave it blank.
U should get access.

CYA !
  •  
muyass

Messages: 3
Karma: 0
Send a private message to this user
Thanks a lot Nikxx, but still problem exists.
On User DB.config I cannot find Admin, there is one user:

<variable name ="AdUserName">aandrew</variable>
<variable name="AdPasswd">D3s:01......</variable>
I changed D3s:01....... to NUL:

further I changed in ; <variable name = "Password">SHA:b2f ..... in stead of SHA:b2f..... NUL:

but still problem exist.

I don't know where is that admin user that I have been using before.
User name was only "admin" but in Kerio Admin List it is absent
Sad

helping people is holy job and hobby
  •  
Nikxx

Messages: 67

Karma: 0
Send a private message to this user
Wich user did you always used for login into kerio ?

MSN ( just in case ) : nikxx<_a.t_>bol.com.br
  •  
an2ny79

Messages: 109
Karma: 2
Send a private message to this user
You need to know the adminstrator account you use to logon the system.
  •  
muyass

Messages: 3
Karma: 0
Send a private message to this user
Dear All,

THanks for you help. actually i used user name as admin.

I took cfg files backup and reinstalled it once again than i copied the files back and now it is working fine as before.

Thanks a lot

helping people is holy job and hobby
Previous Topic: KWF + 2 inet connections + Mail Server in LAN
Next Topic: web filter https
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Nov 22 23:10:22 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00396 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.