Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Firefox Issue
  •  
jlagnese

Messages: 66

Karma: 0
Send a private message to this user
We are running KMS 6.7 (RH 5) and 99% of our clients use the webmail with Firefox 2.x or better with Mac OS 10.4.11 or higher. I have one user that has been having an issue with firefox 3.0.13. When he tries to forward a message, and type in the message before forwarding, the Send button disappears rendering it impossible to forward. I had him update to 3.5.2 and it did it intermittently, but is now doing again all the time. Any ideas? Thanks.
  •  
winkelman

Messages: 2119
Karma: 3
Send a private message to this user
No idea how to really solve it (never seen the issue), but the shortcut Ctrl-Enter also sends the message. That may still work whilst the Send button is greyed out... at least the user can send the message.
Previous Topic: Trying to Use Authenticated SMTP on KMS to relay message from GMail
Next Topic: Outlook 2007, IMAP to multiple domains not working
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Oct 24 07:38:37 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00391 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.