Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Emails with Bad Characters
  •  
len@bizsysconsulting.com

Messages: 45
Karma: 3
Send a private message to this user
I have a customer that is using Entourage 2004 , MacOS 10.5.7, on a 24" Intel iMac.

Some of her emails, with and without attachments from different senders displays with the wrong character set.

The account type is Exchange connected to a Kerio Mail Server, v6.7.0.

I have rebuilt the database and completely removed and reinstalled Office 2004 with all updates.

The gotcha is the same emails, to a different user in the same company is not having any problems with the emails.

Ideas.

Regards,


Len Levin
Business Systems Consulting
Wakefield, MA 01880
781-683-4040
Previous Topic: KMS not all tasks/to do's sync
Next Topic: 4.4.3. DNS Lookup Error
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Mon Nov 20 22:02:44 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00407 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.