Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Outlook is not asking username and password at the time of opening (User name and password option is not activated in the OUTLOOK)
  •  
biju_sur

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi,
We have configured our new Kerio Mail server and installed in all the clients by using Kerio Outlook Connector. Now when we open the outlook in client system, it will not asking the user name and password. I am sure it is due to some problems in setting the configuration either in the server or clients. If any body know the reason, pls help me and thanks in advance.

Regards,
BIJU
Previous Topic: IMPORT TOOL -FAIL
Next Topic: Switching from Entourage to Snow Leopard
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Sep 19 15:33:43 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00384 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.