Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » ADE installation failure
  •  
ccjwells

Messages: 192
Karma: 0
Send a private message to this user
I just finally upgraded to 6.7.2 and the install of the Active Directory Extensions keeps failing. When I checked the error log I found this:

"ISSCRIPT_VERSION_MISSING = The InstallScript engine is missing from this machine. If available, please run ISScript.msi, or contact your support personnel for further assistance."

Is the fix literally as simple as downloading that ISScript.msi from somewhere and running it? Or is there something else going on here....
Previous Topic: Custom "Pretty" email footers - 3rd party tool recommendations
Next Topic: Outlook 2007 Outbox location
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Nov 17 18:45:01 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00391 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.