Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Out Of Office and Umlaute
  •  
baxlash

Messages: 5
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello Forum,

we're using KMS 6.71.
When a user enable the OoO (in Outlook with KOC or in Webmail too)
I got the problem, that the reply works only inside the
own domain.
The reply to an foreign domain was not working.
I figured out, that the response should not have Umlaute
Without the Umlaute I'll receive the auto response from the user.

Has anyone an idea about that?

thanks Martin

OK guys,

I figured out the problem.
If there are other rules for sorting emails, the auto reply does not work.
I need to delete the filter.siv and let Kerio autocreate a new one.
After that I could enable the Out Of Office function again and also got the auto reply message.

The rest of that should be the problem of the Kerio-Support.

Martin

[Updated on: Sat, 21 November 2009 14:16]

Previous Topic: KOC
Next Topic: Keiro...can it sync the SENT items folders to different accounts?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Mon Nov 20 20:12:38 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00366 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.