Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Lost ping pakages
  •  
leom

Messages: 1

Karma: 0
Send a private message to this user
Sorry for my english. There is a remote machine (Win Enbedded). With combine my Kerio VPN client connects to a remote network. 192.168.0.1 ADSL modem, customers receive an address from LAN 192.168.2.0. I set route on my servers. I ping the server from the 192.168.1.0 network, but when I connect to rdp- I'm lost ping packages. Show what could be wrong?
Previous Topic: How to limit user access to a VPN to one connection per user
Next Topic: Installing on MS Small Business Server 2008
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Oct 22 06:44:11 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00373 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.