Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Problems with Kerio and Outlook 2007
  •  
the limp man

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello,

We are using Kerio Mail Server 6.5.2 build 6426 and Outlook 2007 SP1.

There is a strange problem.
When an employee starts outlook, there is no mail to receive.
Kerio will not sync.
When we log in to the webmail and then start outlook again, then everything is ok.
The problem is not account related, because there is another account with the same problem.

Things that we've done:

Reinstall KOFF
Reinstall Office
Check account settings.
Previous Topic: Add spam report to messages
Next Topic: wildcards in aliases
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Mon Nov 20 14:50:51 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00350 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.