Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » traffic Settings not correct (Vuze related)
  •  
derdeli

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
I am currently trying to do a test installation of the firewall and am logging the blocking entry at the end.

When running VUZE (I use port 11416) I get many messages saying that

UDP IP/Port --> anything is being blocked.

IP is the local ip (vuze is running on the server currently) and Port is 11416.

However I have a rule activated that says:
source IP see above)
target any
UDP 11416
Allow

This entry does not seem to catch.

Any idea why?

Vuze is currently running and working, but still this entry seems not to work as I intended to.

(sorry if the naming is not correct, I am trying the german version)

[Updated on: Mon, 18 January 2010 14:31]

  •  
derdeli

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
Found out about it. Sorry for that.
Previous Topic: All Traffic Blocked after installation in Win2k8 sp2 x64
Next Topic: Terminal service [ connection dropping ]
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Sep 22 12:02:35 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00384 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.