Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » SSL Installation problem
  •  
liho26

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi
For two days ago I download trial version of KMS. yesterday I retrive 90-days certificate from KOMODO. I install certificate without any problem. But I lost certificate list in SSL section after KMS restart. All SSL protocols turn off also.
I try to create new self-signed certificate, but I don't see it in certificate list in SSL section. And I see new created certificate in sslcert directory.
Strange situation for me.
Can anybody help me?

best regards
Previous Topic: IMAP & SMTP auth issues
Next Topic: Send webmail using addresses from other domains?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Nov 19 02:25:44 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00402 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.