Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » E72 Push PING Kerio says 400
  •  
betaface

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
[13/Feb/2010 14:12:22][336] {https} POST request for URI /Microsoft-Server-ActiveSync?User=beta&DeviceId=IMEI&DeviceType=NokiaEmail&Cmd=Sync
[13/Feb/2010 14:12:22][336] {https} User-Agent header: NokiaE721/2.01(0)MailforExchange
[13/Feb/2010 14:12:22][336] {https} Response: HTTP/1.1 200 OK
[13/Feb/2010 14:12:22][336] {https} Request finished in 0.01 s, received 802 bytes, sent 1618 bytes
[13/Feb/2010 14:12:24][336] {https} POST request for URI /Microsoft-Server-ActiveSync?User=beta&DeviceId=IMEI&DeviceType=NokiaEmail&Cmd=Sync
[13/Feb/2010 14:12:24][336] {https} User-Agent header: NokiaE721/2.01(0)MailforExchange
[13/Feb/2010 14:12:24][336] {https} Response: HTTP/1.1 200 OK
[13/Feb/2010 14:12:24][336] {https} Request finished in 0.02 s, received 802 bytes, sent 392 bytes
[13/Feb/2010 14:12:38][336] {https} POST request for URI /Microsoft-Server-ActiveSync?User=beta&DeviceId=IMEI&DeviceType=NokiaEmail&Cmd=Sync
[13/Feb/2010 14:12:38][336] {https} User-Agent header: NokiaE721/2.01(0)MailforExchange
[13/Feb/2010 14:12:38][336] {https} Response: HTTP/1.1 400 Bad request
[13/Feb/2010 14:12:38][336] {https} Request finished in 0.00 s, received 1403 bytes, sent 418 bytes
[13/Feb/2010 14:12:38][336] {https} HTTP connection from HOST:44914 finished
[13/Feb/2010 14:12:38][336] {https} Task 6109 handler END
[13/Feb/2010 14:12:40][3928] {https} Task 6118 handler BEGIN
[13/Feb/2010 14:12:40][3928] {https} Task 6118 handler starting
[13/Feb/2010 14:12:40][3928] {https} HTTP connection from HOST:58375 started
[13/Feb/2010 14:12:40][3928] {https} POST request for URI /Microsoft-Server-ActiveSync?User=beta&DeviceId=IMEI&DeviceType=NokiaEmail&Cmd=FolderSync
[13/Feb/2010 14:12:40][3928] {https} User-Agent header: NokiaE721/2.01(0)MailforExchange
[13/Feb/2010 14:12:40][3928] {https} Response: HTTP/1.1 200 OK
[13/Feb/2010 14:12:40][3928] {https} Request finished in 0.16 s, received 727 bytes, sent 357 bytes
[13/Feb/2010 14:12:55][3928] {https} POST request for URI /Microsoft-Server-ActiveSync?User=beta&DeviceId=IMEI&DeviceType=NokiaEmail&Cmd=Sync
[13/Feb/2010 14:12:55][3928] {https} User-Agent header: NokiaE721/2.01(0)MailforExchange
[13/Feb/2010 14:12:55][3928] {https} Response: HTTP/1.1 400 Bad request



13.02.2010 14:06:29 Exception during Ping.
13.02.2010 14:06:29 HTTP Server Error 400: Bad Request
13.02.2010 14:06:29 end Contacts sync
13.02.2010 14:06:29 Error occurred during Ping.
13.02.2010 14:06:29 Error occurred during Ping. Setting Status to Waiting For Reconnect
13.02.2010 14:06:31 PING Command Requested
13.02.2010 14:06:46 start Contacts sync
13.02.2010 14:06:46 HTTP error code=400
13.02.2010 14:06:46 Exception during Ping.
13.02.2010 14:06:46 HTTP Server Error 400: Bad Request
13.02.2010 14:06:46 end Contacts sync
13.02.2010 14:06:46 Error occurred during Ping.
13.02.2010 14:06:46 Error occurred during Ping. Setting Status to Waiting For Reconnect
13.02.2010 14:06:48 PING Command Requested
13.02.2010 14:07:03 start Contacts sync
13.02.2010 14:07:03 HTTP error code=400
13.02.2010 14:07:03 Exception during Ping.
13.02.2010 14:07:03 HTTP Server Error 400: Bad Request
13.02.2010 14:07:03 end Contacts sync
13.02.2010 14:07:03 Error occurred during Ping.
13.02.2010 14:07:03 Error occurred during Ping. Setting Status to Waiting For Reconnect
13.02.2010 14:07:04 PING Command Requested
13.02.2010 14:07:20 start Contacts sync
13.02.2010 14:07:20 HTTP error code=400
13.02.2010 14:07:20 Exception during Ping.
13.02.2010 14:07:20 HTTP Server Error 400: Bad Request
13.02.2010 14:07:20 end Contacts sync
13.02.2010 14:07:20 Error occurred during Ping.
13.02.2010 14:07:20 Error occurred during Ping. Setting Status to Waiting For Reconnect



the e72 then stops sync after few trys and no new email arrived.

firmware: 022.007
kerio: connect 7 1067

  •  
Pavel Dobry (Kerio)

Messages: 5245
Karma: 251
Send a private message to this user
Look into the error log.
Enable Activesync in the debug log and then contact our technical support. Thank you.

[Updated on: Sun, 14 February 2010 19:21]

Previous Topic: Problem with instalall Kerio-Connect on Ubuntu 64bit server 8.04 LTS
Next Topic: Web OS users: trouble marking mail as read?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Mon Nov 20 01:30:35 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00406 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.