Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Web OS users: trouble marking mail as read?
  •  
cwachs

Messages: 101
Karma: 0
Send a private message to this user
For those with Web OS devices (Palm Pre's, etc), are you having issues with the device marking messages as read when using with Kerio Connect? A user will read mail on the Palm and it will show up then on the device as read but the server still shows it as new. If the user reads the mail on the device and then deletes it, it will end up in the Deleted Items folder on the server but still marked as new.

I can duplicate this with the account set up as Exchange or IMAP on the Web OS device.

Not sure if this is worth a bug report (now that the Palm Pre is supported). Users do not report this problem when using GMail accounts on the Pre.

Anyone else seeing this? Server is Kerio Connect 7.0 on OS X Server 10.5
Previous Topic: E72 Push PING Kerio says 400
Next Topic: Kerio Mail server with no internet connection
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Sep 24 21:27:32 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00406 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.