Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Android 1.6 issues with Contacts & Mail (Anyone else seeing these problems before I file a ticket?)
  •  
cwachs

Messages: 101
Karma: 0
Send a private message to this user
Users with certain Android phones (seems to be HTC Hero running Android 1.6) are seeing 2 problems that are consistent across the devices:

1) Quite often, when replying to a message sent from Outlook, the reply recipient sees a totally blank email. Example: Tim sends Julie a message from Outlook. Julie opens and replies on her HTC Hero. Tim gets a totally blank message. However, when Julie looks in her sent items folder (vie webmail), the message is there. Julie also has an iPhone. She replies to the same exact message with the iPhone and it works fine.

2) Contacts that are set up as a business (no first or last name) often show up as "Empty" on the HTC Hero. You cant search for the company name. All the info is there but the company. Again, that same exact contact syncs properly to iPhones in WinMo devices and shows up as a company. However, not every company syncs incorrectly to the phone. There is really no difference between the ones that sync well and the ones that do not.

It seems that some of the syncing with Android (at least HTC Hero Sprint devices) seems to not totally work.

Anyone else experiencing either of these two problems??

We are running Kerio Connect 7.0.1 on OS X Server 10.5. Both of these problems have existed since Kerio 7.0.0
  •  
mj

Messages: 40
Karma: 0
Send a private message to this user
I have an HTC Hero but it's running Android 1.5. There's no official 1.6 update and the 2.1 update scheduled for mid february is still not available. How did you get 1.6 on your Hero?

With 1.5 I'm not seeing any of these problems, also running Kerio Connect 7.0.0
  •  
cwachs

Messages: 101
Karma: 0
Send a private message to this user
My error. Phones are indeed running Android 1.5, not 1.6. However, errors continue to persist. The forwarding/replying problem is more than just to/from Outlook users. Almost every message that is replied to or forwarded from an HTC Hero is blank. The original message is stripped and the reply text is stripped when it shows up on the recipients system. Very frustrating.

-----------
Server installation:
Kerio Connect 7.1
OS X Server 10.5.8
Apple G4 X Serve
  •  
Pavel Dobry (Kerio)

Messages: 5245
Karma: 251
Send a private message to this user
This is a known issue which will be addressed in some next version.
Previous Topic: Kerio Connect Backups - Size and time to complete?
Next Topic: HTC Device - Email & Calendar Issues
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Nov 19 11:42:42 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00471 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.