Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » 0x80042013 KOC vs. Outlook 2010
  •  
mackd

Messages: 14
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi I have the following error message when I try to set up Outlook Connector KOC 7:02 2010th

0x80042013

The error comes after I have entered all data query and click OK or press info.

I use Windows as an OS x64 7. In Outlook 2007, everything went perfectly where is the problem?

Thanks in advance.

Message Mack

[img]index.php?t=getfile&id=1958&private=0[/img]

  • Attachment: kerio.JPG
    (Size: 32.79KB, Downloaded 648 times)
Previous Topic: Strange connection issues in Apple Mail/iCal
Next Topic: sent emails missing, if using postfix as mail client
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Nov 23 10:05:01 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00343 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.